Wolf therapie

Wolf (m.; wolven), wolvin (v.)[Lat. lupus, Gr. lukos},
1 Wolven leven in roedels met een sociale structuur.

Therapie Wolf

CORONA MAATREGELEN   Laatste update: maandag 23 maart

Wij blijven geopend maar alleen voor zorg op afstand en noodzakelijke zorg. Wij volgen daarin de protocollen en adviezen van RIVM, GGD en de beroepsverenigingen van de fysiotherapie, (slaap- en kinder) oefentherapie, diëtetiek, ergotherapie en logopedie.

Individuele behandelingen worden zo veel mogelijk op afstand gedaan. Heeft u lichamelijke klachten of een blessure? Dan bieden wij de mogelijkheid tot telefonisch contact en/of videobellen. Uw behandelaar zal u over de mogelijkelijkheden informeren. Dit is mogelijk voor alle disciplines binnen de praktijk.

Kwetsbare mensen met multipele en/of complexe problematiek worden niet meer fysiek behandeld, wel kunnen wij ondersteunende zorg op afstand bieden middels telefoon, app, mail, video of via  contact met de zorg en/of mantelzorgers.

Noodzakelijke zorg

Noodzakelijke zorg is een uitzondering: wanneer niet fysiek behandelen leidt tot negatieve gezondheidseffecten op lange termijn (onherstelbaar verlies functioneren/zelfstandig wonen), kan er, in overleg met de verwijzend arts, gekozen worden om fysiek te behandelen. Daarbij wordt steeds in overleg de afweging gemaakt van het risico niet behandelen t.o.v. risico op verspreiding.

Afmelden voor een behandeling

Wilt u zich afmelden voor een behandeling dan verzoeken wij u, dit telefonisch te doen via 0222-312342 of via het algemene praktijke-mailadres: of het persoonlijke e-mailadres van uw behandelend fysiotherapeut. De e-mailadressen van onze fysiotherapeuten vindt u op deze pagina.

Groepstraining

Sinds vrijdag 13 maart gaan alle groepstrainingen tot nader orde NIET DOOR. U kunt hierbij denken aan de Balansgroepen, COPD groepen, CVA-groepen, Ruiter in Balans, MS-Groep en de groepen van Personal Training Texel.
Gaat uw groepstraining niet door, maar vindt u het belangrijk om wel door een therapeut gezien te worden. Neem dan contact op met uw therapeut om de mogelijkheden te bespreken.

Dietetiek

Voor onze kwetsbare mensen in de praktijk: wij nemen telefonisch contact op en staan in verbinding met andere zorgverleners. Indien nodig bezoeken wij u aan huis. We houden de voedingstoestand goed in de gaten en hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Voor vragen kunt u telefonisch terecht op het nummer 06-12785925

Alvast bedankt voor het begrip, namens Therapie Wolf

Wij zullen onze maatregelen per dag beoordelen of ze bijgesteld moeten worden.
Laatste update: maandag 23 maart

Therapie Wolf is het inter- en multidisciplinair behandel- en kenniscentrum voor kinderen en volwassenen op Texel waar u terecht kunt voor fysiotherapie, ergotherapie, oefentherapie, logopedie, diëtetiek, maatschappelijk werk, psychologie en personal training. Wanneer dat gewenst of noodzakelijk is werken de behandelaars samen om u ondersteuning te bieden bij het optimaal functioneren binnen uw leef- en werkomgeving. 

We bieden revalidatie, zorg voor acute en chronische lichamelijke aandoeningen en preventieve zorg, individueel en/of in groepsverband. Hierin staat uw vraag centraal.

Multidisciplinair behandelcentrum
Texel

Openingstijden & contactgegevens

Werkdagen

Op werkdagen is de praktijk geopend en telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.

Weekend

In het weekend is de praktijk telefonisch bereikbaar.

Therapie Wolf

Jonkerstraat 6
1791 GN Den Burg
Tel. (0222) 312 342