Wolf therapie

Wolf (m.; wolven), wolvin (v.)[Lat. lupus, Gr. lukos},
1 Wolven leven in roedels met een sociale structuur.

Therapie Wolf

THERAPIE WOLF EN BEHANDELING - MEI 2020

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent. Zo maken we in eerste instantie alleen afspraken op afstand, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als iemand binnen jullie gezin symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als de zorg noodzakelijk is en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Waar houden wij zelf rekening mee:

Wij maken samen met jou de afweging of behandeling op afstand, thuis of in de praktijk op de Jonkerstraat plaats vindt.

Wij plannen ruim in, zodat er ruimte en tijd is om tussen de behandelingen alle aangeraakte oppervlakken en materialen schoon te maken.

Het dragen en gebruiken van beschermende materialen is alleen in specifieke situaties noodzakelijk, maar kan ingezet worden als de therapeut daarvoor kiest.

In geval van verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts zal de behandeling tijdig worden afgemeld of worden overgedragen aan een collega.

 

Waar vragen wij jullie rekening mee te houden:

Handen wassen bij aankomst en vertrek

Geen jas op de kapstok, geen schoenen in de hal

Neem je eigen badhanddoek mee naar de praktijk

Maak zo min mogelijk gebruik van de wachtkamer. Probeer maximaal 5 minuten voor de afspraak binnen te komen, waarna de therapeut je ophaalt.

Kom, indien mogelijk, alleen naar de therapie, tenzij er een goede reden is om dat juist wel toe te staan. In dat geval afstand bewaren.

De afspraak kan en moet (ook als dat kort voor aanvang is) afgezegd worden als het kind niet fit is, verkouden is, hoest, keelpijn heeft, en/of koorts heeft. Dat geldt ook voor de andere gezinsleden.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking!

 

Therapie Wolf  is een multidisciplinair behandel- en kenniscentrum voor kinderen en volwassenen op Texel waar u terecht kunt voor fysiotherapie, ergotherapie, oefentherapie, logopedie, diëtetiek, maatschappelijk werk, psychologie en personal training. Wanneer dat gewenst of noodzakelijk is werken de behandelaars samen om u ondersteuning te bieden bij het optimaal functioneren binnen uw leef- en werkomgeving. 

We bieden revalidatie, zorg voor acute en chronische lichamelijke aandoeningen en preventieve zorg, individueel en/of in groepsverband. Hierin staat uw vraag centraal.

Multidisciplinair behandelcentrum
Texel

Openingstijden & contactgegevens

Werkdagen

Op werkdagen is de praktijk geopend en telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.

Weekend

In het weekend is de praktijk telefonisch bereikbaar.

Therapie Wolf

Jonkerstraat 6
1791 GN Den Burg
Tel. (0222) 312 342