Wolf therapie

Wolf (m.; wolven), wolvin (v.)[Lat. lupus, Gr. lukos},
1 Wolven leven in roedels met een sociale structuur.

Psychologie

Wij geloven dat ieder mens af en toe iemand nodig heeft die een stukje meeloopt op zijn levenspad. Die iemand kan in veel gevallen een partner, familielid of een goede vriend of vriendin zijn. Soms is het nodig de hulp van een professional te vragen.

Wanneer

Een psycholoog kan u bijvoorbeeld ondersteunen wanneer u in uw dagelijks leven gehinderd wordt door gevoelens van angst of somberheid, wanneer u problemen ervaart in het omgaan met andere mensen of wanneer u moeite heeft om te gaan met een ingrijpende verandering of een verlies. Het gaat er in therapie nooit om dat u iemand anders wordt, maar wel dat u steeds meer uzelf kunt zijn. En dat u kunt meebewegen op het leven zoals het zich aandient, waarin u niet altijd te kiezen heeft.

Kernwoorden in het contact zijn: gelijkwaardigheid, verbondenheid en acceptatie.

Psychologen

Aan Therapie Wolf zijn meerdere psychologen verbonden.

Chris Sleegers is GZ-psycholoog en werkt voornamelijk vanuit haar eigen praktijk. Meer informatie kunt u vinden op: www. eyelevel.info. Christine Veeger is basispsycholoog. Haar behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en er is geen verwijzing nodig. De kosten per gesprek van 50 minuten bedragen € 60,-.

In verbinding met jezelf: voelen, denken, doen