Adriaan van Rijsselberghe

Adriaan van Rijsselberghe

Na afronding van het CIOS studeerde ik aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) aan de Hanzehogeschool in Groningen, waar ik in 2008 afstudeerde.

Bij Therapie Wolf ben ik de vaste begeleider van meerdere beweeggroepen, waaronder de balansgroepen en groepen voor mensen met een verstandelijke beperking. Het mooie aan het werken in deze praktijk vind ik dat ik een verschil kan maken voor mensen. Dat ik hun leven een stukje leuker kan maken en dat ik zie dat ze zich ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal! Het werken in teamverband vind ik een echte meerwaarde. Mijn collega’s stimuleren mij om open te blijven staan voor nieuwe ideeën en om een probleem van meerdere kanten te bekijken.

In mijn vrije tijd doe ik aan windsurfen op topsportniveau. Vanaf mijn 13e doe ik al mee aan wedstrijden en inmiddels ben ik meervoudig Nederlands kampioen. Momenteel begeleid ik ook een groep talentvolle jonge windsurfers. Verder doe ik aan mountainbiken, snowboarden en hardlopen en geef ik schaatstraining aan kinderen.

Naast het werken bij therapie Wolf ben ik verbonden aan de Kompasschool in Den Burg, waar ik als vakleerkracht gymnastiek werk met kinderen met een beperking.

Functie

Personal Trainer

Telefoon

06-53800087

E-mail

Samen Sterk