Beau Kroonder

Beau Kroonder

Ik ben Beau Kroonder. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende mijn opleiding heb ik stage gelopen in een particuliere praktijk en in verschillende verpleeghuizen, waar ik onder andere werkzaam was op de geriatrische revalidatie en in de polikliniek, zowel eerstelijns als tweedelijns fysiotherapie. Mijn afstudeerscriptie schreef ik over het tegengaan van functieverlies na een ziekenhuisopname bij ouderen boven de 70 jaar middels een fysiotherapeutische interventie. Deze scriptie is geschreven in samenwerking met het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam in opdracht van de Hospital-ADL studie, waarin ik deel uitmaakte van het onderzoekende team. Daarnaast heb ik de minor Kinderen gevolgd tijdens mijn opleiding.

Na mijn opleiding heb ik 2,5 jaar gewerkt voor ViVa!Zorggroep. Binnen deze grote zorgorganisatie heb ik onder andere gewerkt op de geriatrische revalidatie en in diverse verzorgings- en verpleeghuizen.
Vanaf 2019 ben ik werkzaam bij Therapie Wolf. Als algemeen fysiotherapeut behandel ik diverse patiëntencategorieën, onder andere patiënten met schouder-, nek- en rugklachten, patiënten met heup- en/of knieartrose, ook na een operatie aan de knie of heup die komen revalideren.
Bovendien geef ik ook verschillende oefengroepen, waaronder een oefengroep voor ouderen met als doel om fit en in beweging te blijven. Veder heb ik als algemeen fysiotherapeut diverse cursussen gevolgd, onder andere op het gebied van chronische pijn, medical taping en schouderklachten.

Functie

Fysiotherapeut

Telefoon

0222-312342

E-mail

Samen Sterk