Wolf therapie

Wolf (m.; wolven), wolvin (v.)[Lat. lupus, Gr. lukos},
1 Wolven leven in roedels met een sociale structuur.

Caroline Veeger

Caroline Veeger

Ik ben Caroline en ik ben geboren en opgegroeid in Den Hoorn. In 2011 heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Gedurende mijn opleiding heb ik onder andere stage gelopen in een particuliere praktijk in Den Helder en op Texel. Daarnaast liep ik een stage in een verpleeghuis en verzorgingshuis in Alkmaar en Zaandam. Bovendien deed ik in het kader van de Minor Kinderen een stage in revalidatiecentrum de Trappenberg in Huizen. Mijn afstudeerscriptie schreef ik onder begeleiding van de afdeling Fysiotherapie van het Gemini ziekenhuis en ging over de fysiotherapeutische revalidatie na een kraakbeenimplantatie in de knie.

Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij Therapie Wolf. In september 2014 ben ik, samen met mijn collega Temilja, gestart met de driejarige Masteropleiding Geriatriefysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gedaan op het gebied van rugklachten, medical taping, schouderklachten en fysiotherapie voor ouderen.

Als algemeen fysiotherapeut behandel ik onder andere patiënten met schouder- en rugklachten en mensen die na een operatie aan de knie of heup komen revalideren. Onder andere samen met Laura Boon, oefentherapeut, behandel ik de mensen met (chronische) rugklachten. Beiden zijn wij aangesloten bij het Rug-Netwerk. Verder gaat mijn interesse uit naar kwetsbare ouderen. Ik vind het mooi en een uitdaging om ouderen te behandelen met als doel dat zij zo lang mogelijk zelfredzaam en zelfstandig kunnen blijven. Tot slot ben ik betrokken bij de oefengroepen voor valpreventie voor ouderen, waarin ik het als een uitdaging zie om ouderen het plezier in bewegen weer te laten ervaren.

Functie

Fysiotherapeut

E-mail

Samen Sterk