Caroline Veeger

Caroline Veeger

Mijn naam is Caroline Veeger, fysiotherapeut op Texel, geboren en opgegroeid in Den Hoorn. In 2011 heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Gedurende mijn opleiding heb ik stages gelopen in een particuliere praktijk, revalidatiecentrum, verzorgingshuis en verpleeghuis. Mijn afstudeerscriptie schreef ik onder begeleiding van de afdeling Fysiotherapie van het Gemini ziekenhuis en ging over de fysiotherapeutische revalidatie na een kraakbeenimplantatie in de knie.


Mijn interesse voor fysiotherapie bij ouderen is ontstaan tijdens mijn stages in het verzorgingshuis en verpleeghuis te Alkmaar/Zaandam. Vervolgens ben ik vanaf 2012 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Therapie Wolf. In september 2014 ben ik, samen met mijn collega Temilja, gestart met de Masteropleiding Geriatriefysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gedaan op het gebied van rugklachten, (medical) taping, schouderklachten en fysiotherapie bij ouderen.
Als algemeen fysiotherapeut ligt mijn interesse bij patiënten met schouder- en rugklachten en (orthopedische) revalidatie bij kwetsbare ouderen. Het is een uitdaging om kwetsbare ouderen met een hoge complexiteit door de diversiteit aan aandoeningen te begeleiden in hun revalidatie met als doel dat zij weer zelfredzaam zijn en zelfstandig kunnen functioneren.
Vallen is de meest voorkomende oorzaak van letsel door een ongeval bij ouderen. Middels valpreventie begeleid ik graag ouderen met val- en balansproblematiek. Inzet van andere disciplines is daarbij van zeer belangrijke waarde.


Namens de praktijk ben ik aangesloten bij het Kwaliteitsnetwerk rugklachten en Netwerk Orthopedie. Vanuit deze netwerken volg ik diverse cursussen en scholingen.

Functie

Fysiotherapeut

E-mail

Samen Sterk