Charity Wetsteen

Charity Wetsteen

Mijn naam is Charity Boogaard-Wetsteen. Ik ben in juni 2016 afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens de opleiding heb ik op verschillende plekken stage gelopen. In mijn tweede jaar heb ik stage gelopen bij praktijk voor logopedie Anna Paulowna en omgeving. Hier heb ik veel ervaring op gedaan met het behandelen en onderzoeken van kinderen met spraak-/taalproblemen, lees- en spellingsproblemen en afwijkend mondgedrag. Verder heb ik stage gelopen in het Cluster 2 onderwijs. Dit is speciaal onderwijs voor slechthorende-/dove kinderen en kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. In mijn afstudeerjaar heb ik de minor Nederlandse gebarentaal gevolgd.

Het leukste aan het beroep als logopedist is dat je ieder half uur een cliënt ziet met een andere hulpvraag waardoor er veel afwisseling op een werkdag is. Voor iedere cliënt wordt er een behandelplan op maat gemaakt. Ik vind het super leuk om met kinderen en hun ouders samen te werken, omdat het altijd een uitdaging is om de kinderen en ouders gemotiveerd en betrokken te maken/houden tijdens de behandeling. De afwisseling kinderen en volwassenen met stem- en/of ademhalingsproblemen vind ik ook leuk. Ik heb ondertussen verschillende verdiepingscursussen gevolgd in o.a. afwijkend mondgedrag, communicatieve taaltherapie, fonologie en stem.

Ik ben vier dagen per week werkzaam binnen onze praktijk. Op maandag en vrijdag werk ik in Wieringerwerf, op dinsdag op Texel en op donderdag in Anna Paulowna.

 

Functie

Logopedist

Telefoon

0223-52 00 30

E-mail

Samen Sterk