Iris Wolf

Iris Wolf

In april 2016 heb ik mij bij het team van Therapie Wolf gevoegd. Mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik bij THIM, in Nieuwegein, gevolgd. Uit deze omgeving kom ik oorspronkelijk. Door de jaren heen ben ik regelmatig op Texel geweest voor weekendjes of weekjes weg en ik besloot al jong om ‘later’ op Texel te gaan wonen. ‘Later’ is nu begonnen, en ik vind het heerlijk!

Mensen uitdagen, hun bewegingsvertrouwen, kracht, balans en coördinatie vergroten, waardoor ze zekerder en met meer plezier hun (oorspronkelijke en nieuwe) dagelijkse activiteiten weer kunnen oppakken. Dat is wat dit vak, fysiotherapie, voor mij betekent.

Een voor mij nieuwe, en bijzondere, richting is de oedeemfysiotherapie. Vooral bekend na oncologische behandeling, waarbij oedeemvorming kan plaats vinden in armen, benen, borst(en) en/of geslachtsdelen. Echter, er zijn nog vele andere mogelijke indicaties of symptomen waarbij oedeemfysiotherapie soelaas kan bieden. Voor vragen kan je mij altijd mailen of bellen.
Oedeemfysiotherapie is erg breed. Voor meer informatie verwijs ik dan ook graag naar de "folder".

Wat minstens zo belangrijk is, als de behandeling zelf, is de relatie of klik. Mocht deze er vanaf jouw/uw kant niet zijn, dan help ik u graag met het zoeken van een andere hulpverlener.

Wie weet tot ziens!

U kunt bij mij terecht voor:
- Algemene fysiotherapie
- Oedeemfysiotherapie
- Aanmeten therapeutisch elastische kousen (steunkousen)

Functie

Fysiotherapeut

Telefoon

0222-312342

E-mail

Samen Sterk