Stage lopen bij Therapie Wolf

Therapie Wolf is een erkende stageplaats voor studenten fysiotherapie van de Hogeschool van Amsterdam en de Hogeschool Utrecht. Op aanvraag worden ook stagiairs van andere opleidingen fysiotherapie toegelaten. Vijf fysiotherapeuten in onze praktijk hebben aan de Hogeschool van Amsterdam een opleiding tot stagebegeleider gevolgd.

Ook de andere disciplines binnen de praktijk, zoals de ergotherapeut, oefentherapeut en de diëtist, staan open voor stagiairs van de desbetreffende opleidingen.

Gevarieerd

Studenten die bij ons stage lopen doen niet alleen ervaring op in de eerste lijn, maar lopen ook mee in het verpleeghuis. Stagiairs krijgen zo te maken met patiënten van alle leeftijden en met de meest uiteenlopende pathologieën. Dit maakt een stage bij ons heel gevarieerd.

Begeleiding

Uitgangspunt bij de begeleiding is het stagewerkplan van de opleiding. Het begeleidingstraject wordt indien nodig bijgesteld, afhankelijk van de persoonlijke wensen van de stagiair en aan de hand van de tussentijdse evaluaties.

Stageverzoek of vragen?

Wil je graag stage komen lopen bij ons? Of heb je vragen, bijvoorbeeld over het verblijf op Texel gedurende de stageperiode? Neem contact op met de praktijk, zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Zo was het, zo is het, zo wordt het