Jeske Mak

Jeske Mak

In 2003 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn studie heb ik twee jaar gewerkt als waarneemster in verschillende particuliere praktijken, waaronder in de voormalige Polikliniek voor Fysiotherapie (nu Therapie Wolf). In 2005 heb ik de stap genomen om volledig op Texel te komen wonen en te gaan werken bij de Polikliniek.

In juli 2009 studeerde ik af als Fysiotherapie Wetenschapper aan de Universiteit van Utrecht met als afstudeerproject het sportief beweeggedrag van mensen met Multiple Sclerose. Van 2011 tot 2014 heb ik zowel in de eerste lijn als in het verpleeghuis op Texel als fysiotherapeut gewerkt. Hierdoor groeide mijn interesse in mensen met dementie. In juni 2015 heb ik mijn certificaat behaald in de Sensorische Informatieverwerking (SI) bij ouderen en mensen met dementie.

Mijn aandachtsgebieden zijn revalidatie, chronische pijn, neuromotorische revalidatie en SI bij ouderen en mensen met dementie. In het verpleeghuis ben ik werkzaam op de psychogeriatrische afdeling.

Functie

Fysiotherapeut

E-mail

Samen Sterk