Lily-An Alberts

Lily-An Alberts

Mijn naam is Lily-An Alberts. Ooit ben ik begonnen als verpleegkundige en in die tijd werkte ik voornamelijk op verloskunde en gynaecologie. Daarna ben ik de opleiding voor Oefentherapie Mensendieck gaan doen en in 1992 ben ik afgestudeerd.

Sinds 1992 werk ik in Heerhugowaard. Ik heb daar, samen met een collega, TOBB oefentherapie opgezet en ontwikkeld tot de praktijk die het nu is. Sinds die tijd heb ik ook vele scholingen op diverse terreinen gedaan.

Sinds 2006 werk ik naast mijn andere specialisaties graag met mensen met slaapproblemen. Ik combineer daarbij verschillende methodes en ga met mensen op zoek naar wat hen wakker houdt, wat de behandelbare componenten zijn en leer ze wat ze zelf kunnen doen om weer beter te slapen.
Ik ben altijd veel en graag met zwangeren blijven werken. Ik begeleid hen graag zodat ze zelf weten wat ze kunnen doen om hun zwangerschap en bevalling zo positief en prettig mogelijk te laten verlopen, zowel preventief als bij lichamelijke (bekken-/rug-) klachten en spanning of angst voor de bevalling.

Daarnaast begeleid ook mensen met stress- en spanningsklachten en hyperventilatie en ben ik lid van het Netwerk Chronische pijn. Ik zie het steeds als een uitdaging om, samen met de persoon voor me, uit te zoeken wat er nodig is om grip te krijgen op zijn of haar klachten en om te zoeken naar een manier van oefenen die past bij die persoon. Bewustwording is het sleutelwoord in mijn therapie.

Van 1997 tot 2000 heb ik op Texel gewoond en het is altijd mijn droom geweest om ooit weer terug te keren naar dit mooie eiland. Sinds juli 2015 is dat een feit en maak ik tevens deel uit van het multidisciplinaire team van Therapie Wolf… Soms komen dromen uit!

Functie

Oefentherapeut

Telefoon

06-23872850

E-mail

Samen Sterk