Ruben van Vliet

Ruben van Vliet

Ik ben Ruben van Vliet en sinds mijn afstuderen in 2011 ben ik werkzaam als ergotherapeut. Na mijn afstuderen heb ik drie jaar met veel plezier in een verpleeghuis in Bilthoven gewerkt. Mijn geboorte-eiland Texel bleef echter toch trekken en op uitnodiging van Bernard Wolf ben ik naast mijn baan in Bilthoven vanaf 2013 één dag op Texel gaan werken.

Uiteindelijk ben ik in 2014 terug verhuist naar Texel en sindsdien volledig werkzaam als ergotherapeut en vanaf 2016 ook mede maatschap-lid van Therapie Wolf.
Ik ben werkzaam in de verpleeghuiszorg, in de eerste lijn en ik kom bij bedrijven voor advies en voorlichting betreffende de werkplek. Mijn specialisaties en interesses binnen het vakgebied liggen op het gebied van huisaanpassingen, advies over hulpmiddelen, revalidatie na hersenbeschadiging en energiemanagement bij chronische pijn- en vermoeidheid. Daarnaast ben ik aangesloten bij het Parkinsonnet en sinds 2016 EDOMAH therapeut, wat staat voor: Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers aan huis. Naast individuele behandelingen geef ik graag scholing aan zorgpersoneel en maak ik me sterk om mensen met niet aangeboren hersenletsel via het Brainstorm café met elkaar in contact te brengen.

Functie

Ergotherapeut

Telefoon

06-26925526

E-mail

Samen Sterk